Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

Introducció

A Holanda, pel caràcter tan modern de la seva agricultura i ramaderia, hi ha pocs llocs on les estades a cases de pagès s'hagin desenvolupat amb el caire que ho han fet a casa nostra. El fet que ens trobem en un país molt poblat i ben comunicat fa que les distàncies siguin inexistents.

El volum més gran de població viu a la part oest, a tocar el mar, a les ciutats més conegudes (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, La Haia,...) i deixa per a les vacances els espais més amplis i on la natura encara es troba en un estat més verge.

És aquí, al centre i a l'est del país, on hi ha els atractius naturals més interessants (parcs nacionals “De Hoge Veluwe”, “De Widden”, “De Weerribben”), els museus més desconeguts (Kröller-Müller, Openlucht, Airborne) i l'antic Palau Reial “Het Loo”, anomenat el Versailles holandès i Giethoorn, la Venècia verda.

Els nens hi trobaran esbarjo, tant natural (platges fluvials, parcs...) com artificial (parc temàtic Six Flags, el dofinari a Harderwijk, el ponypark a Slagharen, el parc d'aventures a Hellendoorn, la reserva de primats a Apeldoorn) i, més al nord, l'hospital de foques de Pieterburen, al costat de Groningen.

És aquí on s'ha desenvolupat un mètode d'allotjament que permet al mateix temps gaudir de la natura i servir de base per fer excursions d'un dia a qualsevol punt d'Holanda.

La majoria de cases que oferim es troben a la provincia de Gelderland, al centre del pais, més o menys a una hora de cotxe d'Amsterdam, ja que a les zones més properes a les grans ciutats no hi ha cases de lloguer, ja que el que volen els holandesos (els primers clients de les cases de vacances) és justament passar uns dies fora de les ciutats.

A més, també hem afegit cases en diverses províncies tant del nord (Groningen) com del Sud (Limburg) per la gent que s'estima més visitar Amsterdam o La Haia en algun altre viatge. Alguns llocs disposen de cases per a 10 persones o més, ideals per a famílies nombroses o colles d'amics.


En aquest pàgina, hi trobaran algunes opcions de les cases de lloguer que hem seleccionat d'entre les que hem inspeccionat sobre el terreny. Hi ha més oferta i, fora de la temporada alta, hi ha més disponibilitat.

La Venècia Verda
Hospital_Foques
Parc d'atraccions
Airborne

Ubicació

Les cases de lloguer es troben en els anomenats parcs de vacances, situats generalment al mig de boscos o grans espais naturals fora dels nuclis habitats.

Serveis generals

Els serveis generals permeten gaudir tant als adults com a la canalla. Aquests serveis tenen importància ja que, a causa de l'hora de tancament dels comerços i atraccions turístiques (a les 6 de la tarda), segurament arribaran a la casa aviat i podran utilitzar-los mentre preparen el sopar (piscina, minigolf, etc.). També els aniran bé si algun dia decideixen quedar-se a la casa i gaudir del descans o, si en comptes de cuinar, s'estimen més quedar-se a sopar al restaurant.

A la majoria de parcs de vacances hi ha Restaurants o Snack-Bars on es pot fer tant un bon sopar com menjar unes patates amb maionesa.  Una opció interessant és la de llogar una barbacoa i fer-la al jardí. Al parc venen el carbó i els ingredients per fer-la (assortiment de carns, salses, amanida i pa).

També hi ha la possibilitat de llogar cases especials per a persones amb mobilitat reduïda o amb problemes respiratoris. En molts llocs admeten animals de companyía (uns 5 euros x nit) i en alguns parcs hi ha cases dissenyades especialment per a famílies amb nens més petits amb alguna habitació que fa de sala de jocs (suplement uns 50 euros).

Hi ha un parc que disposa d’un espai molt ampli per fer-hi una reunió familiar o d’amics: 3 cases de vacances contigües i al mig un edifici comú amb un menjador-sala d’estar amb material i espai suficient per a 18 persones (aquest producte té molta demanda entre els holandesos). Es pot llogar per passar-hi una setmana, un cap de setmana o 4 nits entre setmana. Durant el dia es poden fer sortides i visites, i a l’hora de sopar, fer-ho tots plegats i després cadascú a casa seva.

Període de lloguer i temporades

El lloguer de les cases va sempre de divendres a divendres i en alguns casos de dilluns a dilluns. L'entrada és a partir de les 3 de la tarda i la sortida abans de les 10 del matí i el preu de lloguer depèn tant del comfort de la casa com dels serveis generals del parc.

La temporada més alta va del primer divendres de juliol al primer divendres d'agost coincidint amb les vacances escolars a Holanda. A partir del segon divendres d'agost, en alguns llocs comença ja la temporada mitja a uns preus molt interessants i, a més, algunes cases ja es poden llogar de divendres a dilluns (3 nits) o de dilluns a divendres (4 nits), amb la possiblitat d'afegir aquests dies al lloguer d'una setmana. El preu de cap de setmana o de mitja setmana és un 60-70% del preu de la setmana completa.

El preu inclou el lloguer de la casa i els elements esmentats a l'apartat  inclòs. Els extres de llençols i ecotaxes són obligatoris i a l'apartat opcional hem esmentat el preu dels elements que, si ho desitgen, poden reservar abans de marxar, com per exemple tovalloles, draps de cuina o wifi. En alguns llocs, cal pagar un suplement de preferència si, en llogar dues cases, es volen de costat. Despeses d'administració i reserva: 45 euros.

Nota: Els preus que publiquem són dinàmics i s’adapten diàriament  a les variacions de la demanda. En el moment que rebem el formulari de reserva els confirmarem el preu vigent en aquell moment.

Com són les cases?

A la descripció de les cases i a les fitxes de cada una hi trobaran informació específica de cada una d'elles. L'equipament de l'interior de les cases és d'un estàndar alt i disposen de vaixella i bateria de cuina. A la cuina hi ha cafetera, microones, nevera, etc. A alguns llocs hi ha rentavaixelles o rentadora/assecadora. Per a la mainada es pot llogar un bressol i alguns mobles infantils.

A continuació els mostrem informació més detallada, fotos i videos de les cases i dels parcs de vacances i l’ambient general que s’hi respira. Tant els serveis generals dels parcs com l’equipament de les cases son similars i la única diferència podria ser la zona on estan ubicades (més bosc, més riu). Els parcs més grans disposen de més serveis generals.

Informació General:

Les cases de lloguer es troben en els anomenats parcs de vacances, situats generalment al mig de boscos o grans espais naturals fora  dels nuclis habitats. Els serveis generals permeten gaudir tant a la gent gran com a la canalla.

Aquests serveis tenen importància ja que, a causa de l'hora de tancament dels comerços i atraccions turístiques (a les 6 de la tarda), segurament arribaran a la casa aviat i podran utilitzar-los mentre preparen el sopar (piscina, minigolf, etc.). També els aniran bé si algun dia decideixen quedar-se a la casa i gaudir del descans o, si en comptes de cuinar, s'estimen més quedar-se a sopar al restaurant.

El lloguer de les cases va sempre de divendres a divendres. L'entrada és a partir de les 3 de la tarda i la sortida abans de les 10 del matí i el preu de lloguer depèn tant del confort de la casa com dels serveis generals del parc.

La temporada més alta va del primer divendres de juliol al primer divendres d'agost coincidint amb les vacances escolars a Holanda.

A partir del segon divendres d'agost, en alguns llocs comença ja la temporada mitjana a uns preus molt interessants i, a més, algunes cases ja es poden llogar de divendres a dilluns (3 nits)  o de dilluns a divendres (4 nits) , amb la possiblitat d'afegir aquests dies al lloguer d'una setmana .
El preu de cap de setmana o de mitja setmana és un 60-70% del preu de la setmana completa.

Les cases disposen de vaixella i bateria de cuina. També cafetera, forn, nevera i, moltes vegades, forn microones. A alguns llocs hi ha rentavaixelles o rentadora/assecadora. Per a la mainada es pot llogar un bressol i alguns mobles infantils.

El preu inclou el lloguer de la casa  i els elements esmentats a l'apartat  inclòs. Els extres de llençols i ecotaxes són obligatoris i a l'apartat opcional hem esmentat el preu dels elements que, si ho desitgen, poden reservar abans de marxar, com per exemple tovalloles o draps de cuina. En alguns llocs, cal pagar un suplement de preferència si, en llogar dues cases, es volen de costat.

A la majoria de parcs de vacances hi ha Restaurants o Snack-Bars ón es pot fer tant un bon sopar com menjar unes patates amb maionesa.  Una opció interessant és la de llogar una barbacoa i fer-la al jardí. Al parc venen el carbó i els ingredients per fer-la (assortiment de carns, salses, amanida i pa).

Hi ha cases especials per a persones discapacitades o amb problemes de respiració (CARA) . A molts llocs admeten animals de companyia (4 euros x nit) i en alguns parcs hi ha cases especialment dissenyades per a families amb nens, amb alguna habitació-sala de jocs infantils (normalment tenen un suplement d'uns 50 euros x setmana).

En un parell de parcs de vacances disposen d'un espai molt ampli per a fer-hi una reunió familiar o amb amics : 3 cases de vacances juntes i al mig un edifici comú amb un menjador – sala d'estar amb espai i material suficient per a 18 persones (aquest producte té molta demanda entre els holandesos). Es pot llogar per a passar-hi tant una setmana com un cap de setmana de divendres a dilluns (3 nits). Durant el dia es fan les sortides, excursions, passejades o el que es vulgui i a l'hora de fer els àpats, jocs de taula, etc. hi ha el punt de trobada central. Després a l'hora d'anar a dormir, cadascú va a la casa que li correspongui.

 
A la Galeria de Fotos hi trobaran unes quantes fotos relacionades amb els parcs de vacances que disposen de cases i serveis similars i l’única diferència podria ser la zona en què es troben les cases, en alguns casos zones més boscoses ien d'altres, menys.

Despeses de reserva: 45 euros. Aquest import inclou la quantitat que nosaltres hem de pagar a Holanda com a despesa de reserva, la tramesa de documentació i una part de l'import de l'IVA sobre el benefici empresarial (l'altra part l'assumim nosaltres).

.

Ref. 10.- PARK GRAND VELUWE(prov. de Gelderland)

Al bell mig de la natura i al centre geogràfic d’Holanda es troba el Park Grand Veluwe, la base ideal per fer excursions amb cotxe a les atraccions turístiques (i no turístiques) més interessants, i al mig del triangle que formen tres ciutats amb un passat (i present) molt interessant: Utrecht, Arnhem i Amersfoort. Els amants de la natura hi trobaran els Parcs Nacionals Utrechtse Heuvelrug i de Hoge Veluwe.

Des d’aquí es pot visitar fàcilment Amsterdam o Rotterdam/La Haia en un sol dia.

El Park Grand Veluwe disposa de 87 cases de vacances i 30 xalets. La disposició de les cases fa que disposin de gran intimitat tant a la casa com al jardí on podrán gaudir d’àpats a l’aire lliure.

A Holanda Natural fa molts anys que oferim aquestes cases que tenen la millor qualitat / preu / ubicació de totes les que oferim.


Ref. 11.- GEBVEL a Putten (prov. de Gelderland) 4 adults + 2 nens

Les cases són rèpliques de les antigues granges saxones de la zona del Veluwe. Són àmplies, amb menjador-sala d'estar, sofà llit, cuina americana completament equipada, 2 habitacions dobles i terrassa amb mobiliari, wifi (amb suplement). Si és necessari es pot fer servir el sofà-llit per encabir-hi dos nens.

El parc disposa de piscina climatitzada, tennis, minigolf i parc infantil.

Plànol      Vídeo     Preus      Pre-Reserva
This text is replaced by the Flash movie.
  Tornar
Ref. 15. - GEBHEI a Putten (prov. de Gelderland) 4/6 persones
Cases confortables que disposen d'una sala d'estar amb tv amb Canal+, menjador i cuina americana amb microones. 1 habitació amb llit de matrimoni i les altres amb llits individuals. Sala de bany amb banyera. Calefacció central. Terrassa amb mobiliari. Aparcament al costat o a prop de la casa. WIFI (amb suplement).

En el parc: Piscina climatitzada amb diverses atraccions, restaurant, snack-bar, jocs infantils, tennis, ping-pong, sauna, bany turc, minigolf, bugaderia i lloguer de bicicletes.
Plànols      Vídeo     Preus     Pre-Reserva
This text is replaced by the Flash movie.
  Tornar

Ref. 16. - GEBMIG a Hoenderloo (prov. de Gelderland) 4/6 persones
Cases confortables que disposen d'una sala d'estar amb tv amb Canal+, menjador i cuina americana amb microones. 1 habitació amb llit de matrimoni i les altres amb llits individuals. Sala de bany amb banyera. Calefacció central. Terrassa amb mobiliari. Aparcament al costat o a prop de la casa. WIFI (amb suplement).

En el parc: Piscina climatitzada amb diverses atraccions, restaurant,snack-bar, jocs infantils, tennis, ping-pong, sauna, bany turc, minigolf, bugaderia i lloguer de bicicletes.

Els diumenges ruta a peu amb el forestal. Programa d'animació.
      Plànols      Vídeo     Preus     Pre-Reserva
This text is replaced by the Flash movie.
  Tornar
Ref. 18 - GEBHEIB a Beekbergen (prov. de Gelderland) 4/6 persones
Situada al sud de la ciutat dl'Apeldoorn amb la regió del Veluwe com a jardí.

Cases confortables que disposen d'una sala d'estar amb tv amb Canal+, menjador i cuina americana amb microones. 1 habitació amb llit de matrimoni i les altres amb llits individuals. Sala de bany amb banyera. Calefacció central. Terrassa amb mobiliari. Aparcament al costat o a prop de la casa. WIFI (amb suplement).

Hi ha cases adaptades per a persones amb cadira de rodes.

En el parc: Piscina climatitzada amb diverses atraccions, restaurant,snack-bar, jocs infantils, tennis, ping-pong, sauna, bany turc, minigolf, bugaderia i lloguer de bicicletes.

A l'estiu piscina a l'aire lliure. Els dijous i diumenges ruta a peu amb el forestal. Programa d'animació tot l'any.
Plànols     Vídeo     Preus     Pre-Reserva
This text is replaced by the Flash movie.
  Tornar
Ref. 19 - GEBCOL a Eerbeek (prov. de Gelderland) 4/6/8 persones

El parc es troba situat entre les ciutats de Apeldoorn i Arnhem, al costat del Parc Nacional “De Veluwezoom”, influenciat per la vall del riu Vecht.

Cases confortables que disposen d'una sala d'estar amb tv amb Canal+, menjador i cuina americana amb microones. 1 habitació amb llit de matrimoni i les altres amb llits individuals. Sala de bany amb banyera. Calefacció central. Terrassa amb mobiliari. Aparcament al costat o a prop de la casa. WIFI (amb suplement).

Les de 4 persones estan arrenglerades de dues en dues.

Hi ha cases adaptades per a persones amb cadira de rodes.

Els dimecres i divendres es pot fer una ruta a peu amb el forestal.

En el parc: Piscina climatitzada amb diverses atraccions, restaurant,snack-bar, jocs infantils, tennis, ping-pong, sauna, bany turc, minigolf, bugaderia i lloguer de bicicletes.

Plànols      Vídeo     Preus     Pre-Reserva

This text is replaced by the Flash movie.
  Tornar
Ref. 20 - GEBLOO a Oldebroek (prov. de Gelderland) 4/6/8 persones
Situat molt a prop del llac del Veluwe, aquest luxós parc construït al voltant d'un gran estany, no permet la circulació de cotxes al seu interior.

Magnífiques cases  que disposen de sala d'estar-menjador amb tv amb Canal+, llar de foc, telèfon i cuina americana amb microones i rentavaixelles. 2 sales de bany, una de les quals amb banyera a la planta baixa i l'altra amb dutxa al primer pis. Els llits disposen de nòrdics. Terrassa amb mobiliari. WIFI (amb suplement).

Dues, tres o quatre habitacions dobles amb llits individuals.

Al parc: Piscina climatitzada amb jocs infantils. Diversos restaurants, bar, pista de bitlles, bugaderia, supermercat. Platja d'aigua dolça, jocs infantils, tennis, activitats d'animació infantil.
Plànols      Vídeo     Preus     Pre-Reserva

This text is replaced by the Flash movie.
  Tornar

Ref. 26 - GRBSUY a Lauwersoog (prov. de Groningen) - 4/6 persones

Cases situades a la zona d'influència del Parc Nacional Lauwersmeer al nord del país. Un lloc ideal per als amants de l'aigua i dels esports que hi estan relacionats. Cases amb un estàndard de comfort alt, cuina americana, sala d'estar-menjador, llar de foc, sala de bany, microones, tv, ràdio, cd, wifi.

Els llits disposen de llençols tipus nòrdic. Terrassa amb mobiliari.

A les cases hi ha rentaplats, 2 wc's, segona tv a l'habitació.

Al parc: Piscina coberta climatitzada, restaurant, tennis, minigolf, bugaderia, lloguer de bicis, canoes, etc.

Al parc hi trobem també cases per a 6 persones.

Plànols      Vídeo     Preus     Pre-Reserva

This text is replaced by the Flash movie.
  Tornar
Ref. 27 - BRBDUC a Baarschot (prov. de Noord-Brabant) - 4/6 persones
Cases confortables en un espai verd variat. Sala d'estar-menjador. TV. Cuina americana completament equipada. Calefacció central. Wifi.

3 habitacions dobles amb llits individuals i equipades amb nórdics. Terrassa amb mobiliari. Sala de bany i wc.

El parc disposa d'algunes cases adaptades per a persones amb minusvalía.

Per la seva situació al sud del país, aquest parc es ideal per combinar-lo amb alguna estada al centro o nord d'holanda i/o per fer-lo servir per visitar Flandes (Anvers, Lovaina, Malines, Gant, Bruges) o el sud d'Holanda.

Al parc: Piscina, tennis indoor, ping pong, jocs i granja infantils. Restaurant, Snack, Bugaderia.

Al parc hi ha també cases per a 4 i 10 persones.
Plànols      Vídeo     Preus     Pre-Reserva

This text is replaced by the Flash movie.
  Tornar
  Contacti amb nosaltres