Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

Aquests són alguns dels comentaris reals que hem rebut dels nostres clients una vegada han tornat d'Holanda. Pots fer-nos arribar el teu comentari enviant-nos un email a info@holandanatural.com.

Hola Narcís,
Ahir vam arribar després d'una fantàstica setmana a Holanda. Voldria agrair-vos el fet d'haver-me facilitat el lloguer de la casa i el coneixement del país amb la guia que ens vàreu fer arribar. Tot i que vam tenir dificultats per trobar la casa (vam arribar molt tard perquè hi anàvem en cotxe des de París i vam trobar un munt de caravanes, era fosc i no vèiem el número), al final la vam trobar, i l'atenció per part del propietari va ser excel·lent, així com també la qualitat de la casa i tot el que l'envoltava.
De debò que ens ho hem passat molt i molt bé!!!! Moltes, moltíssimes gràcies per tot!

Lali  (Fam . Eulalia R. Premià de Dalt, Barcelona) Casa Ref. GEBHUL  Agost 2010

¡Buenas tardes,  Narcís! Ya de vuelta, le escribo para darle MUCHÍSIMAS GRACIAS!!!! porque nuestro viaje fue... de maravilla!!! Ni un incidente negativo... Flandes, muy bonito e interesante... muy divertido. El tour en bici, estupendo de verdad, muy bien planificado...  Los diques y los polders, chulísimos y los quesos... riquísimos.. El tiempo, estupendo (fresquito)... en fin, que lo hemos pasado genial y no quería dejar de agradecerle. Le deseo muchos éxitos personales y profesionales, que, sin duda, tendrá. Hasta la próxima!!!

Ana D. (Madrid) Ruta de los diques, polders y quesos. Agosto 2010 y Aparthotel Castelnou en Flandes

Bona tarda,

Ja hem tornat de l'estada de 7 dies amb cabanes de fusta a Holanda i tot ens ha anat molt bé. Us agraím que amb tan pocs dies d'antelació ens poguéssiu organitzar el viatge. El país és fantàstic i molt recomanable.
Algun altre any hi tornarem.
Com a comentari o suggerència només dir que pel que fa a l'equìpament de les cabanes (algunes tenien nevera, altres no, etc.) potser es podrien posar algunes postades (al racó o sobre la porta, etc.) o altres dispositius (potser algun ganxo, etc.) per deixar-hi l'equipament personal sense perdre espai.

Moltes gràcies.

Ramon P. (Cabanes de fusta)
  Contacti amb nosaltres