Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

Aquests són alguns dels comentaris reals que hem rebut dels nostres clients una vegada han tornat d'Holanda. Pots fer-nos arribar el teu comentari enviant-nos un email a info@holandanatural.com.

Durant el període 2011-2015 no hi ha comentaris dels nostres clients perquè, tot i que no hem tingut cap queixa, el petit volum que hem tingut no justificava la seva publicació.

La nostra empresa (Natural BT SL) a més d’oferir vacances actives a Holanda, també té oberts altres fronts de negoci, tots en l’àmbit del turisme. Tenint en compte que el producte Holanda és quasi exclusiu de la temporada d’estiu, des de sempre hem fet altres activitats des d’octubre a abril. Durant uns anys ens vàrem dedicar a la restauració, especialment servint clientela suïssa de parla alemanya i també fent serveis de guiatge per a grups de suïssos de parla francesa.

A partir de l’arribada de Ryanair a l’aeroport de Girona el 2004, vàrem iniciar una etapa completament diferent del que havíem fet fins llavors: vàrem obrir el primer parking de Catalunya i Espanya  que, donant servei a l’aeroport, no estava dins del seu perímetre. Els anglesos en diuen un “off-airport parking”.  Avui ja n’hi ha a quasi tots els aeroports, però el 2004 no n’hi havia cap i nosaltres (aparkivoli) vàrem ser pioners.

Amb els anys aquesta activitat ens va anar ocupant més i més temps i finalment vàrem haver de deixar totes les altres feines per concentrar-nos en el parking. 

Malgrat això, durant aquest darrers anys, sempre hem mantingut l’activitat d’holandanatural, però amb un parell de velocitats menys. Això ens ha permès mantenir el contacte amb els nostres proveïdors i tenir la nostra maquinària engreixada per si volíem agafar més velocitat.

El 2016, amb el parking ja encarrliat, vam decidir que podíem tornar a fer el que ens agrada més: oferir vacances actives a Holanda. Hem renovat la nostra web i hi hem escollit uns quants productes que pensem poden agradar als nostres clients.

  Contacti amb nosaltres