Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

Aspectes i comentaris generals:

- Si desitgen contactar amb nosaltres, omplin el següent formulari i en poques hores els contestarem. Premi aquí.

- Els preus mencionats són per reserves efectuades exclusivament a través dels formularis d'aquest lloc web.

- Si desitgen efectuar una reserva, omplin el formulari adequat, utilitzant l'espai per a comentaris per fer-nos arribar detalls que no reculli el formulari:

  Creuers en Vaixell i Bicicleta
  Rutes en Bicicleta
  Cabanes de Fusta
  Cases de Vacances

Holanda Natural (oficialment Natural Bicycle Tours S.L.) és una empresa petita amb un gran coneixement dels productes que ofereix a Holanda i que procurem posar al dia al web durant els mesos d'hivern.

El sistema de treball que oferim ha deixat enrera sistemes d'informació oral que impliquin la utilització del telèfon fix o mòbil i hem fet una aposta decidida per oferir informació per internet per tal de beneficiar al màxim possible als nostres futurs clients:

- Es poden posar en contacte amb nosaltres a qualsevol hora del dia.

- Reben les respostes concretes a preguntes concretes en un mínim de temps.

- Ens evita haver d'habilitar un telèfon d'informació de pagament que gravaria la butxaca dels possibles clients.

Sí que, una vegada feta la reserva, oferim als clients un número de contacte per acabar de rebre informació o bé per deixar-lo als que es queden a casa o, per si un cop a Holanda sorgeix un problema imprevist.

En casos en que la situació així ho requereixi (petits grups, reserves a la carta, quan anem sobrats de temps, etc.) estem oberts a comentar el que calgui en una visita al Pla de l 'Estany.

Reserves, forma de pagament i despeses de reserva

Fer una reserva implica posar en moviment un mecanisme que ocupa diverses persones, tant aquí com a Holanda. És per tant important que, abans de fer la reserva, tinguin clares les dades més importants: tipus de servei que desitgen, dates, número de persones, etc.

Si després de consultar l'apartat FAQ's els queda algun dubte, amb molt de gust els ajudarem a escollir el producte que millor s'adapti a les seves necessitats.

Les despeses de reserva són un concepte que inclou tres elements:

- Un import que hem de pagar als nostres proveïdors a Holanda. Segons el tipus de reserva i el proveïdor,  va dels 5 als 24,50 euros per reserva.

- Els costos de tramesa i documentació. Si podem utilitzar el servei de correus, l'import de la tramesa és d'uns 5 euros. Si per raons alienes a nosaltres (retard en el segon pagament, reserva feta amb menys dde 30 dies d'antelació, etc.) la tramesa de documentació l'hem de fer per mitjans de transport extraordinaris (servei de missatgeria) ho farem a ports deguts amb SEUR.

- Una part de l'IVA sobre el nostre benefici empresarial. Totes les factures generen un 21% d'IVA sobre el benefici: vostès en paguen una petita part i nosaltres assumim la resta.

Despeses de reserva:
(Aquest import només s'aplica una vegada pel total de la reserva)

Cases de vacances: 45 euros
Cabanes de fusta: 30 euros (amb menys de 30 dies d'antelació, 40 euros)
Rutes amb bicicleta: 45 euros
Rutes amb vaixell i bici: 45 euros


Els passos que seguirem per concretar la seva reserva seran:

1.- Una vegada hàgim rebut el formulari de reserva, contestarem els seus comentaris o dubtes fins que tan vostès com nosaltres estiguem segurs que hem entès la reserva correctament (dates, participants, etc.).

2.- Sempre que sigui possible, farem una pre-reserva amb una validesa de 5 dies i els enviarem una factura proforma en la qual figuraran els serveis que tenim pre-reservats i també la quantitat que ens han d'ingressar en concepte de bestreta (aproximadament un 25% de l'import amb un mínim de 100 euros).

3.- Una vegada rebuda la bestreta, convertirem la pre-reserva en reserva definitiva, els la confirmarem i, eventualment, els enviarem la factura definitiva que inclourà els detalls de darrera hora (ecotaxes, tovalloles, serveis opcionals, etc.).

4.- Aproximadament 6 setmanes abans de la sortida ens hauran de fer la transferència del segon pagament:

Per a reserves fetes a menys de 6 setmanes de la sortida, el percentatge de la bestreta és del 50% de l'import de la factura pro-forma i per a reserves fetes a menys de 15 dies de la sortida s'ha de pagar el 100% d'aquest import.

5.- Una vegada rebuda aquesta transferència, els enviarem la documentació que inclourà el bono de serveis que hauran de lliurar a la recepció a l'arribada. També inclourem diversa informació turística i, a les rutes amb bicicleta, la descripció de les etapes diàries.

6.- En el cas que, per algun motiu (falta de disponiblitat), no poguem fer la reserva dels serveis que desitgen, els oferirem una alternativa. Si no els interessa i no podem reservar res més, els tornarem l'import íntegre de la bestreta.

7.- Per reserves de cases de vacances o rutes amb bicicleta fetes amb menys d'un mes d'antelació, l'import de la bestreta serà del 50% de l'import total de la factura. Per a reserves en Cabanes de Fusta fetes amb menys d'un mes d'antelació l'import de la bestreta serà del 100% de l'import de la factura, excepte les ecotaxes.

Reservar implica fer moure moltes persones i per tant implica crear moltes despeses. Per això és important tenir-ho clar abans de començar. Si no sap quan comença les vacances o si l'altre matrimoni no ha confirmat la seva voluntat de venir, és millor esperar. Quan s'hagin decidit, tant nosaltres com els nostres proveïdors estarem encantats de fer el possible per tal que passin unes bones vacances.

En el cas que per algun motiu no poguem confirmar la reserva els tornarem l'import íntegre de la bestreta.

Anul·lacions:

Anul·lar una reserva confirmada és un procés desagradable, ja que implica:
- Despeses de gestió: 60 euros
- Despeses d'anul·lació, que depènen de l'antelació amb la que es produeixi l'anul·lació. Per reserves de productes a Holanda regeixen els següents terminis:

Forfaits en Hotels, Rutes amb bicicleta:
Data d'anul·lació:
- Fins a 6 setmanes abans de la sortida: 10% de l'import total
- Entre 6 i 4 setmanes: 30% de l'import total
- Entre 4 i 1 setmanes: 60% de l'import total
- Entre 7 dies i 1 dia: 75% de l'import total
- Dia d'inici: 100% de l'import total

Cases de vacances:
Data d'anul·lació:
- Fins a 6 setmanes abans de la sortida: 30% de l'import total
- Entre 6 i 4 setmanes: 60% de l'import total
- Entre 4 setmanes i 1 dia: 90% de l'import total
- Dia d'inici: 100% de l'import total

Rutes amb Vaixell i Bicicleta:
- Fins a 42 dies abans de la sortida: 15% de l'import total.
- Entre 42 i 29 dies abans de la sortida: 35% de l'import total.
- Entre 28 i 22 dies abans de la sortida: 40% de l'import total.
- Entre 21 i 15 dies abans de la sortida: 50% de l'import total.
- Entre 14 i 6 dies abans de la sortida: 75% de l'import total.
- Entre 5 i 1 dia abans de la sortida: 90% de l'import total.
- No presentació a l'embarcament: 100% de l'import total.

Assegurança d´anul·lació:

A través de la companyia d´assegurances IATI SEGUROS posem a la seva disposició una pólissa que cobreix les eventualitats que es poden produïr durant un viatge i a més les despeses d´anul·lació fins a un màxim de 1.000 euros.

Preus

Fins a 9 dies: 25 euros x persona

De 10 a 14 dies: 30 euros x persona

Poden consultar la cobertura de la pòlissa a www.iatiseguros.com  (IATI STANDARD + ANULACIÓN)


 
  Contacti amb nosaltres