Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE LES CABANES DE FUSTA:

Recepció: És el punt d'entrada del càmping i al qual s'han de dirigir amb el bono quan arribin. Els lliuraran la clau de la cabana. Normalment disposen d'informació turística de la zona i de descripcions de rutes per fer a peu o amb bicicleta. En molt llocs disposen de bicicletes per llogar o raquetes de tennis.

Alguns càmpings tenen bar-restaurant o botiga-supermercat. La majoria de càmpings a Holanda no disposen de piscina.

Entrada: A partir de les 3 de la tarda. Si han previst arribar al primer càmping més tard de les 6 de la tarda cal que ens ho comuniquin per tal que puguem concretar l'entrega de les claus amb el personal de recepció del càmping. Sovint els responsables del càmping tenen l'habitatge allà mateix, fet que facilita la recollida/entrega de les claus en hores fora d'oficina.

Sortida: Abans de les 10 del matí. En tot cas, a l'arribada, consultin l'horari de sortida ja que, en alguns llocs, es pot sortir més tard.

Neteja: Abans de marxar, cal deixar la cabana escombrada i arreglada.

Equipament: Les cabanes disposen de 2 lliteres amb matalàs i coixí, 1 taula, 4 cadires, una petita cuina per cuinar coses senzilles (sopes, pastes, llet) .

A casa som 5 persones. Normalment no hi ha cap problema: es paga un petit suplement al càmping per la cinquena persona i problema resolt. L'espai però és limitat. A vegades hi ha clients que porten una tenda petita i si no fa mal temps alguns dormen en la tenda, al costat de la cabana.

Serveis generals: Els usuaris de les cabanes de fusta comparteixen els serveis generals del lloc en què es troben les cabanes (càmping, parc de vacances, granja). En alguns llocs hi ha serveis de dutxes i wc exclusius per als usuaris de les cabanes.

Roba de llit : Han de portar llençols o sac de dormir. En alguns llocs es poden llogar llençols i mantes fent el pagament directament a Holanda

Barrera d'entrada: Generalment, a l'entrada del càmping o parc de vacances hi ha una barrera que n’impedeix l'accés a les persones alienes a la instal·lació. Normalment s'obren amb una clau o targeta que els facilitaran a la recepció a l'arribada. En alguns llocs caldrà deixar un petit dipòsit per garantir-ne la devolució.

Aparcament: Els cotxes només poden entrar en els moments de l'arribada o la sortida, encara que hi ha càmpings que permeten estacionar el cotxe al costat de la cabana. Hi ha càmpings lliures de cotxes i aquests s'han de deixar a l'aparcament general de l'entrada.

Animals domèstics: No hi són permesos.  Contacti amb nosaltres