Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE LES CASES DE VACANCES:

Recepció (Receptie): És el punt d'entrada al Parc de Vacances. En arribar s'hi han de dirigir i entregar el bono i el formulari de registre que hauran portat des d'aquí. Rebran un sobre al seu nom amb les claus de la casa i documentació de la zona. A través de la recepció poden accedir als serveis de pagament del parc (bicis de lloguer, raquetes de tennis, pista de bitlles, sauna) o demanar més informació.

Si en el moment d'entrar a la casa observen alguna irregularitat (bombeta fosa, mancances a l'inventari, etc.) cal que ho comuniquin a la recepció per tal que el servei tècnic ho pugui arreglar.

Entrada: Normalment a partir de les 3 de la tarda. Si tenen previst arribar més tard de les 9 del vespre cal que ens ho comuniquin per tal de poder concretar algun sistema per a l'entrega de les claus. Cal dir però que, en general, els divendres la recepció roman oberta fins a les 10 o les 11 del vespre. Després, normalment, entreguen les claus que no s'han recollit al restaurant.

Sortida: Abans de les 10 del matí. Consultin els horaris a l'arribada per si fos possible sortir una mica més tard.

Podem estar-hi un o dos dies més?  No, la única possibilitat és, fora de la temporada alta, afegir un cap de setmana a la setmana (7 dies + 3 dies). A vegades el preu del cap de setmana és encara interessant si es compara amb l'estada en un hotel.

Neteja final: A la majoria de cases està inclosa en el preu o l'hauran pagat com a extra amb la factura del lloguer. En tot cas, abans de sortir s'ha de deixar la casa recollida, els plats i estris de cuina nets i les bosses d'escombraries en els contenidors corresponents.

Equipament: Les cases disposen d'electrodomèstics (nevera, cuina, microones, cafetera) i la vaixella corresponent al nombre de persones que l'han d'ocupar. A la sala d'estar també hi ha TV i en algunes DVD. Algunes cases també disposen de rentavaixelles o rentadora de roba.

Inventari de la casa . Les cases disposen dels estris necessaris per a les persones que les ocupen,Si en  el moment d'arribar observen que falta alguna cosa (got, plat,...) ho han de comunicar a la recepció. De la mateixa manera, si durant la seva estada es trenca alguna cosa cal que ho comuniquin a la recepció i, eventualment, es facin càrrec de la seva substitució.

Kit de neteja. Quan arribin a la casa hi trobaran un petit kit de neteja que inclou el mínim necessari per començar l'estada (bossa d'escombraries, llumins, rentavaixelles, baieta…).

Roba de llit: El lloguer de llençols és obligatori. En general els llits disposen de nòrdics. Les tovalloles i draps de cuina són opcionals i es poden llogar des d'aquí, en el moment de fer la reserva.

Ecotaxes : Una taxa municipal que serveix per pagar les depuradores que els pobles turístics necessiten per fer front a l'augment de la població. Són de pagament obligatori en càmpings, hotels i parcs de vacances.

Barrera d'entrada: Generalment, a l'entrada del parc de vacances hi ha una barrera que impedeix l'accés a les persones alienes a la instal.lació. Normalment s'obren amb una clau o targeta que els facilitaran a la recepció a l'arribada. En alguns llocs caldrà deixar un petit dipòsit per garantir-ne la devolució.

Aparcament: Normalment es pot deixar un cotxe al costat de la casa. Hi ha llocs que això només es pot fer els dies d'entrada i sortida i durant la setmana el parc és lliure de vehicles.

Mobles infantils: Algunes cases disposen de bressol i trona. Aquests mobles es lloguen a part. Les cases amb pis, disposen d'una barrera protectora a l'escala per evitar que els nens caiguin daltabaix.

Animals domèstics: A la majoria de parcs de vacances n'accepten. El suplement és d'uns 4 euros per ni i per animal.

Serveis generals del parc: La diversitat és gran i depèn de les dimensions. La majoria disposen de piscina climatitzada, jocs infantils, restaurant i/o snack-bar i lloguer de bicicletes o canoes. Alguns d´aquests serveis, especialment els que impliquen llogar algun estri, són de pagament. La psicina sempre és gratuïta.

Documentació : Al finalitzar els processos de reserva i pagaments (unes 6 setmanes abans de la sortida) els enviarem el bono que hauran d'entregar a la recepció a l'arribada juntament amb el formulari de registre. Aquests documents els faran guanyar molt temps a l'arribada. No oblidin que els divendres és dia d'arribades i, per tant, quants menys tràmits administratius, millor.  També podran disposar de la fitxa de la casa, del parc i d'informació sobre com arribar-hi. Molta d'aquesta informació la rebran per correu electrònic
  Contacti amb nosaltres