Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

FAQ D'HOLANDA EN VAIXELL I BICI:

FAQ D'HOLANDA EN VAIXELL I BICI:

És molt gran el grup?
Varia entre 20 i 30 participants. Hi ha vaixells que tenen una capacitat màxima de 24 persones.

De quins països són?
Els països amb més representació són Anglaterra, Itàlia, Alemanya, Suïssa, França. Hi ha catalans, americans del nord i australians. També hi van sudafricans, sudamericans , australians… i holandesos.

Quina edat tenen els participants?
Entre 20 i 60 anys. Hi ha joves i adults. En les vacances escolars també hi ha nens.

Per a nens entre 6 i  8 anys hi ha l´opció de fer servir un estri anomenat slipstreamer que seria com una tercera roda acoplada a la bici d´un adult.

Són llargues les etapes?
La distància mitjana és de 50 km. Algunes vegades hi ha etapes més curtes o una mica més llargues. Però no oblidin que el país és molt pla i que les etapes, fent-les tranquil·lament es fan en 6 o 7 hores, comptant parades i visites (o sigui de 10 del matí a 4 de la tarda)

En algunes rutes s'ofereix la possibilitat de fer la primera part de l'etapa amb bici i la resta amb vaixell (versió RELAX) . A les etapes que toquen les illes del mar de Wadden és habitual fer la primera part de l'etapa amb vaixell i a continuació una ruta radial a gust del consumidor

Es pot tornar al vaixell a la meitat de l'etapa?
No, ja que el vaixell no fa el mateix recorregut que els ciclistes. A vegades, per reparacions en ports o encluses o a causa de les condicions meteorològiques adverses, es pot acordar un punt de trobada alternatiu entre el guia i el capità. Com hem comentat abans, a la versió Relax de les rutes sí que es pot pujar a bord a mitja etapa.

Si volen, un o més dies es poden quedar a bord, si no els ve de gust pedalar.

Es pot fer un recorregut alternatiu al proposat?
Sí. A bord es venen mapes i el guia estarà encantat d'aconsellar-los una ruta més llarga o més curta.

I si plou?
La majoria de ciclistes es posen l'impermeable i comencen a pedalar. Si la pluja fos tan forta que impedís aquesta opció, el guia proposaria un programa alternatiu. De tota manera, això no passa pas gaire sovint.

És obligatori el casc?
No, però és aconsellable fer-lo servir. Nosaltres donem un casc als nens que van amb l’slipstreamer o amb bici de nen.

Quines llengües parlen els guies?
Anglès, alemany, i holandès. Tenim alguns guies que parlen castellà i italià. Sempre procurem posar el guia que s'adapti millor a les llengües del grup.

Com són les cabines?
El nivell de confort en els vaixells és similar i totes les cabines disposen de rentamans, dutxa, wc i calefacció central. Tenen un ull de bou o una finestreta per airejar-les. Hi ha espai suficient per a una maleta per persona. També disposen d'una taula i una cadira . La diferència entre categories cal buscar-la en l’amplitud dels espais comuns, zona de coberta, etc. El menjar de qualitat és igual a totes les categories. El vaixell Sailing Home de categoría Comfort DeLuxe disposa de cabines de 9 metres quadrats, ben equipades, amb llits i àmplia sala de bany. Aire condicionat i neteja diària de la cabina.

Categoria Standard Plus. Vaixells Anna Antal (4 cabines) i Liza Marleen

Cabines amb lliteres àmplies

Categoria Comfort. Vaixells Wending, Anna Cornelia, Anna Antal (5 cabines)

Similar a la Standard Plus però amb 2 llits. Capacitat del vaixell 24/26 persones

Categoria Comfort Plus. Vaixell De Zwaan

Similar a la comfort, però amb una capacitat de 14/18 persones

La classe Comfort DeLuxe ofereix cabines de 9 metres quadrats, ben equipades, amb llits i àmplia sala de bany.Aire condicionat i neteja diària de la cabina

A totes les classes les cabines tenen finestra o ull de bou. El menjar és igual a totes les classes.

Hi ha cabines individuals per a la gent que viatja sola?
La gent que viatja sola té dues opcions: fer servir una cabina doble per a ús individual que té un suplement aproximat del 50% sobre el preu de la cabina doble, o bé compartir una cabina. En aquest cas es fa la reserva d'una cabina a compartir amb algú del mateix sexe que pot ser d'una altra nacionalitat. Aquesta segona opció és més factible fora de la temporada alta.

Els clients han d'ajudar en les tasques de a bord?
No. És aconsellable mantenir la cabina neta, ja que excepte en la classe Confort DeLuxe no hi ha servei d'habitacions. A mitja ruta hi ha un canvi de tovalloles.

Dietes especials?
Cap problema. És qüestió d'informar en el moment de fer la reserva. Els sopars són variats i s'intenta complaure les diferents nacionalitats en el moment de confeccionar el menú.

I el cotxe?
El lloc que ofereix la millor qualitat/preu és el Transferium: l'aparcament del camp de l'Ajax. Des d'allà es pot anar amb el tren fins a l'Estació Central i el moll on està amarrat el vaixell.

Una altra opció seria deixar el cotxe a l'aparcament (gratuït) d'alguna estació d'un poblet petit dels voltants d'Amsterdam i seguir amb el tren.

  Contacti amb nosaltres