Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE LES RUTES EN BICICLETA:

Rutes Individuals: No es necessita un nombre mínim de participants

Rutes Circulars: Tenen l'inici i l'acabament en el mateix punt.

Rutes Radials: Totes les etapes es fan amb sortida i arribada al mateix punt

Rutes semi-circulars: Combinen les rutes circulars amb les rutes radials. (2 nits d'estada a cada hotel)

Sortides diàries: En algunes rutes es pot començar qualsevol dia. Potser hi hagi més persones que hagin triat la mateixa ruta el mateix dia, però l'etapa es fa de manera individual amb l'ajuda del mapa. (Consulti els dies de sortida particulars de cada ruta a la informació general de la mateixa ruta).

Transport d'equipatge: Cada matí, abans d'esmorzar, han de deixar l'equipatge a la recepció. Cada maleta ha de portar l'identificador d'equipatge que hauran rebut el primer dia. Després esmorzen tranquil·lament. D'aquesta manera s'eviten els retards en l'arribada de l'equipatge al següent hotel.

Arribada de l'equipatge: Normalment als voltants de les 4 de la tarda l'equipatge arribarà al seu hotel, encara que és possible que hi sigui abans.

Què m'he d'emportar per fer la ruta?
El mapa, la descripció de la ruta si n'hi ha,  aigua i alguna cosa per menjar (una poma o una bossa de fruits secs) . Durant l'etapa procuri anar omplint el bidó d'aigua. També és aconsellable portar un impermeable i una mica de roba seca, per si arriben a l'hotel aviat i l'equipatge encara no hi és.

I si se'm rebenta el pneumàtic?
Procuri arreglar-lo vostè mateix amb els elements de reparació que li entregarem. Si no en sap haurà de posar a prova l'amabilitat dels holandesos. Tingui en compte que ells/elles per obtenir el graduat escolar han de saber nedar i reparar les punxades dels penumàtics de les bicicletes.

He de portar un cadenat? . Les bicicletes de lloguer son responsabilitat seva. Ja porten incorporat un cadenat per tancar-les, però a més, nosaltres els recomanem que portin una cadena per lligar-les en algun pal o en els aparcaments per a bicicletes (eventualment la poden comprar a les botigues de bicicletes a Holanda)

I si plou?
A Holanda si només es pogués anar amb bicicleta quan no plou, pràcticament no hi hauria bicicletes. Faci servir un impermeable i gaudeixi del trajecte pensant que han escollit  l'estada en magnífics hotels i que a l'arribada els espera una bona dutxa i potser un bon bany en una piscina climatitzada.

I si caigués o tinc un accident?
Cada cas particular requerirà un tractament concret. Nosaltres estem en contacte quasi permanent amb els nostres proveïdors a Holanda durant tota la temporada. A través d'ells i de les recepcions dels hotels procurarem trobar una solució a cada problema.

Hi ha una assegurança de viatge?
Per a qualsevol viatge és sempre aconsellable contractar una una pòlissa d'assistència en viatge a les persones que cobreixi les eventualitats més costoses (repatriació, hospitalització, viatge d'un familiar). Nosaltres els recomanem www.iatiseguros.com. Consultin al seu corredor d'assegurances o alguna entitat de la que siguin socis (RACC) per si aquestes eventualitats les tenen ja cobertes

En qualsevol cas els recomanem  demanar la Targeta Sanitària Europea http://www.seg-social.es

Després de l'arribada d'internet, nosaltres hem renunciat a fer de mitjancers de les companyies d'assegurances

I les bicicletes?
Les de lloguer són de 3 velocitats, que son més que suficients per fer trajectes a Holanda, que és un país pla. En el moment d'escollir la ruta les poden reservar. Si s'estimen més portar les seves bicicletes tinguin en compte que és obligatori que tinguin llum i un timbre. El casc, de moment, no és obligatori.

Etapes de 50 km?
A Holanda es fan fàcilment 20 km per hora sense estar entrenat, o sigui que per fer-ne 50 necessitaran com a màxim unes 3 hores. Si surten a les 10 del matí, poden fer 30 km al matí, menjar alguna cosa cap allà a les 12 i després fer la resta de km fins cap allà les 3 de la tarda que és una bona hora per arribar a l'hotel i poder gaudir dels seus serveis i relaxar-se.

I els carrils-bici?
Seran al paradís. A Holanda hi ha una xarxa de més de 10.000 km de carrils bici, separats de les carreteres, garantia de seguretat. Les rutes que els proposem fan servir aquesta xarxa de carrils bici que els portaran a poblets i ciutats interessants i a paisatges naturals espectaculars.

I per menjar?
Els holandesos mengen entrepans al migdia i sopen aviat. Durant la ruta poden menjar algun entrepà, croquetes de carn o una bossa de patates amb maionesa. Si es troben a la vora d'algun riu o del mar també poden tastar el peix arrebossat, els entrepans de gambes o el haring, un peix que es menja cru i que té un sabor exquisit. Una visita al supermercat també és una bona manera de conèixer els holandesos. Durant les etapes trobaran nombroses taules de pícnic que els permetran fer una parada per menjar i beure.

I el cotxe?
Es deixa aparcat al primer hotel. Ja estan acostumats a veure cotxes aparcats de gent que estan fent ruta.

  Contacti amb nosaltres