Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

Informació General

Les rutes amb bicicleta que els proposem per aquest any 2018 tenen una cosa en comú: comencen a prop d’Amsterdam, cosa que permet fer una estada combinant la visita a la capital amb uns dies de ruta amb bici pels voltants, coneixent una mica més la Holanda clàssica.

També hem previst una ruta més llarga que combina la província de Noord Holland amb la de Gelderland. La primera, al costat del pòlders de Beemster i el Mar del sud (Zuiderzee), i la segona, a la zona incomparable i molt desconeguda del Parc Nacional De Hoge Veluwe.

Les etapes diàries no passen dels 45-50 kms i són accessibles per a tothom ja que el país és completament pla i s’hi poden fer fàcilment 10 km en una hora en bicicleta.

rutes_en_bici

Els hotels són de 3 i 4 estrelles i ofereixen un esmorzar tipus buffet. És al primer hotel on han de recollir la bicicleta.

La descripció de les etapes està feta utilitzant el sistema de –knooppunten- (punts nodals) i per  tant hi ha poc text. En algunes, més que etapes, el que fem és oferir un ventall de possibilitats per tal que sigui el mateix ciclista el que decideixi què vol fer cada dia segons siguin les seves ganes o la climatologia.

Les rutes són de caràcter individual i per fer les etapes es disposa d’un mapa on hi ha marcats els punts nodals (knooppunten).

Punt nodal (knooppunt)

Les Rutes

La Terra d’Aigua és una ruta que els posarà en contacte amb el paisatge més típic holandés:  aigua, molins, dics i pòlders. El Beemsterpolder va servir a l’holandès Peter Stuyvesant per dissenyar l’illa de Manhattan després de comprar-la als indis per 100 dòlars.

La Ruta de les Dues Holandes combina les províncies d’Holanda del nord i del sud, les més actives econòmicament i on es concreta la major part de la població. Malgrat això la varietat d’espais naturals  combinats amb atraccions turístiques úniques, fan que el recorregut sigui molt variat.

La Holanda Total és una combinació de dues zones ben diferents: una al costat del mar del Sud i l’altra a l’interior boscós, al Parc Nacional De Hoge Veluwe. Gaudiran de natura, però també de llocs d’interès únics com Marken i els dics o el Museu Kröller-Müller on hi ha quadres de Van Gogh i de Picasso, entre molts d'altres, visitables sense haver de fer cua.

La Holanda Romàntica ofereix un allotjament únic: una granja “stolp” característica de la zona al nord d’Holanda. Aquest bed&breakfast serà la seva base per visitar amb bicicleta els racons més interessants al nord d’Amsterdam i fins tot arribar-se al mercat de formatges d’Alkmaar.

Vegi les rutes en bici que proposem
  Contacti amb nosaltres